Полузащитникът Тиаго Алкантара се сбогува трогателно с Ливърпул и привържениците на клуба.

...
Полузащитникът Тиаго Алкантара се сбогува трогателно с Ливърпул и привържениците на клуба.
Коментари Харесай

Тиаго Алкантара на раздяла с Ливърпул: Благодарен съм за възможността да бъда част от този град, този клуб и тази общност

Полузащитникът Тиаго Алкантара се сбогува прочувствено с Ливърпул и последователите на клуба. 33-годишният състезател, пристигна от Байерн (Мюнхен), само че изигра единствено 98 мача за мърсисайдци за четири години поради серия от травми, ще напусне след края на сезона.

Съобщението, което той разгласява в профила си в обществената мрежа Х гласи:

" Признание и признателност. Това са двете думи, които ми идват на разум в деня, когато би трябвало да се сбогувам с всички вас, " червени ". Благодарен съм за опцията да бъда част от този град, този клуб и тази общественост. Постоянната поддръжка, която получавах от първия ден, беше невероятна: аплодисментите на " Анфийлд ", виковете на почитателите от трибуните... необикновено, поразително. Уникална почитател база за един доста неповторим клуб.

Последните четири години бяха време за учене за мен и фамилията ми. Някои победи, някои загуби, само че без подозрение опит, изменящ живота. Съотборници, треньори, личен състав и клубни чиновници: всички вие бяхте част от това.

А за почитателите нямам думи. Просто знайте, че вечно ще имате моята най-дълбока признателност. Благодаря ви, беше огромна чест. Винаги всичко най-хубаво, футболен клуб Ливърпул ".

Anfield, family and friends. Special moments in Red!????????
— Thiago Alcantara (@Thiago6)  Клоп: Ще помня всеки ден от престоя си в Ливърпул
Клоп: Ще помня всеки ден от престоя си в Ливърпул

" Десетилетие от живота е прекалено много "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР